Clujenii care au trecut vineri seara pe Calea Mănăștur 109 au putut fi martorii unui eveniment ieșit din comun. Un tânăr de dor 27 de ani, era întins pe jos în scara unui bloc, așteptându-și dintr-o clipă în alta. Trecătorii, alarmați, au sunat la 112. Un ehipaj SMURD a sosit la fața locului și au încercat să îl resusciteze pe tânăr, însă a fost în zadar.

Martorii spun că bărbatul ar fi consumat droguri în exces.

„Era plin de băutură în jurul lui și sigur era și drogat, la cum se comporta”, a spus o tânără aflată în zonă, potrivit Ziar de Cluj.

Medicii s-au luptat pentru viața bărbatului mai bine de 2 ore, însă în final, cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde urmează să fie efectuată autopsia care va stabili și cauzele exacte ale decesului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/fenomenul-zombie-un-tanar-de-27-de-ani-a-murit-dupa-o-supradoza-de-etnobotanice-43514.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/fenomenul-zombie-un-tanar-de-27-de-ani-a-murit-dupa-o-supradoza-de-etnobotanice-43514-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv