Flaviu Cernescu, și-a unit destinul cu iubita lui, Ena, la 351 de metri altitudine. Cei doi au urcat pe cel mai înalt coș de fum din România, în Baia Mare, au îmbrăcat, el smokingul, ea, rochia albă de mireasă și au spus ”Da”, în fața cerului. Pentru EVZ, Cernescu explică povestea:  ”Noi tot urcam pe turnuri, împreună, am zis să ne unim sus. Nu am făcut nimic cu acte, pentru că noi credem că esența nu stă în niște hârtii. Ne-am unit destinele în fața Universului, și asta e tot ce contează”.

Flavius și Ena trăiesc o poveste de dragoste plină de adrenalină din primăvara anului trecut. Fata e la fel de curajoasă ca el, și, de când a intrat în viața lui,  îl însoțește în cele mai periculoase încercări. Împreună, cei doi au urcat în turnuri înalte de sute de metri și au făcut acrobații pe marginea lor, la înălțimi amețitoare.

Flaviu Cernescu a fost inginer IT. Este din Bocșa, Caraș-Severin, și, cu ceva ani în urmă, a prins gustul aventurilor extreme la înălțime. Dacă la început se plimba cu un monociclul prin Timișoara, acum a ajuns să urce pe roată la înălțimi amețitoare. Flaviu s-a cățărat pe turnuri sau coșuri de fum scoase din uz, a jonglat, le-a traversat, pe corzi prinse între ele, a dormit în vârful lor și a sfidat limitele.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/screen-shot-2017-10-28-at-74556-pm.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/screen-shot-2017-10-28-at-74556-pm-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Flaviu Cernescu, și-a unit destinul cu iubita lui, Ena, la 351 de metri altitudine. Cei doi au urcat pe cel mai înalt coș de fum din România, în Baia Mare, au îmbrăcat, el smokingul, ea, rochia albă de mireasă și au spus ”Da”, în fața cerului. Pentru EVZ, Cernescu...

Preluat de la EVZ