Un medic veterinar din Cluj, de 44 de ani, a fost găsit mort în mașina de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept. Bărbatul era angajat la o firmă furnizoare de medicamente pentru uz veterinar, anunță Gazeta de Cluj. Bărbatul a comis gestul chiar în apropiere de depozitul din Cluj-Napoca, de unde se aproviziona cu marfă.

Conform mărturiei unor cunoscuți de-ai săi, un motiv al sinuciderii sale ar putea fi acela că medicul a ajuns pe culmile disperării după ce în seara precedentă și-a uitat încasările în mașină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart și fără bani.

„Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/medic-gasit-mort-cu-o-seringa-infipta-in-piept-43521.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/medic-gasit-mort-cu-o-seringa-infipta-in-piept-43521-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv