Inclusiv voluntari s-au mobilizat sâmbătă  și efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat, de 73 de ani, dispărut din comuna Șag.

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia bărbatului de 73 de ani. Nicolae Marișescu a plecat, joi în jurul orei 16,00, de la „Armonia Bătrânilor”, un azil pentru pensionari din localitatea Șag, județul Timiș,  iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.70-1,75 metri, 80 de kg, constituție atletică, păr grizonat, ochi căprui. La data dispariţiei, bărbatul purta o șapcă de culoare maro, o vestă, pantaloni de culoare verde și papuci. ”De la momentul sesizării, efective de poliție, pompieri, jandarmi și voluntari efectuează verificări pentru depistarea bărbatului, în prezent, în zonă fiind angrenate peste 30 de forțe, fiind utilizat și un avion de mici dimensiuni. Oricine poate oferi informații cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmit polițiștii timișeni.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Inclusiv voluntari s-au mobilizat sâmbătă  și efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat, de 73 de ani, dispărut din comuna Șag. Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia bărbatului de 73 de ani. Nicolae Marișescu a plecat, joi în jurul orei 16,00, de la „Armonia Bătrânilor”, un azil pentru pensionari...

Preluat de la EVZ