Românca, în vârstă de 48 de ani, era îngrijitoarea unei bătrâne de 70 de ani, și, împreună cu complicele ei, a conceput un plan care a permis sustragerea de la victimă a nu mai puțin de 50.000 de euro. A.I., femeia de 48 de ani, și N.P., de 54 de ani, au fost trimiși în judecată pentru complicitate la furt. Ancheta în acest caz durează din 2016. După ce au jefuit-o pe bătrână, cei doi au fugit, iar abia acum au putut fi identificați de carabinieri. Ambii au fost denunțați la Procuratura din Fermo.

Românii au, amândoi, antecedente penale. Ei au plănuit totul în detaliu. Femeia s-a angajat îngrijiotoare la italianca de 70 de ani din Porto San Giorgio, s-a purtat frumos cu ea, i-a câștigat încrederea și a aflat unde ținea banii și bijuteriile. Ulterior, ajutată de complicele ei, românca a sustras din casa angajatoarei sale, pe rând, bani și bijuterii cu o valoare totală de peste 50.000 de euro.

Ultimul furt a fost descoperit în august 2016, adică atunci când cei doi români au decis să fugă. Bătrâna a intrat în panica după ce și-a dat seama că îngrijitoarea ei nu se mai prezintă la program. Instinctula. făcut-o să caute prin casă și a descoperit că multe bijuterii valoroase lipseau, ca și o parte din bani. (Sursa foto: Gazeta Romțnească)

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Românca, în vârstă de 48 de ani, era îngrijitoarea unei bătrâne de 70 de ani, și, împreună cu complicele ei, a conceput un plan care a permis sustragerea de la victimă a nu mai puțin de 50.000 de euro. A.I., femeia de 48 de ani, și N.P., de 54...

Preluat de la EVZ