Cel în cauză este fostul portar al celor de la Paris Saint-Germain, Nicolas Douchez, în prezent legitimat la RC Lens.

Sursă foto: bfmtv.com

Poliţiştii au fost primiţi în apartament de femeia în vârstă de 28 de ani şi l-au găsit pe Douchez „cu ochii larg deschişi, mirosind puternic a alcool”, scriu jurnalișiștii de la Le Parisien. Oamenii legii, care au ajuns la 5 dimineața în apartamentul portarului,  l-au dus pe acesta la secţie, pentru audieri, în timp ce o femeie ofițer a rămas să o audieze  pe partenera sa. 

După cum a declarat o sursă pentru Le Parisien, Nicolas Douchez şi-a bătut crunt  prietena: ”a luat-o de păr şi a dat-o cu capul de pereţi şi de podea”. De altfel, polițiștii au descoperit în apartament toate urmele violenței: o oglindă spartă, sertare distruse, un scaun răsturnat, o sticlă spartă şi vase sparte pe podea, sânge pe pereţi şi pe podea. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool şi geloziei fotbalistului.

Oficialii clubului RC Lens, unde evoluează în prezent Douchez, au transmis, printr-un comunicat de presă, că au aflat din presă despre arestarea acestuia, însă nu au dorit să facă alte comentarii. (Sursa foto:RMCSport)

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/ea2b771604fee4bd2f0a229b0c080.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/ea2b771604fee4bd2f0a229b0c080-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSport
Cel în cauză este fostul portar al celor de la Paris Saint-Germain, Nicolas Douchez, în prezent legitimat la RC Lens.Sursă foto: bfmtv.com Poliţiştii au fost primiţi în apartament de femeia în vârstă de 28 de ani şi l-au găsit pe Douchez „cu ochii larg deschişi, mirosind puternic a alcool”, scriu...

Preluat de la EVZ