În luna mai, Ibrahimovici a suferit o rupătură de ligamente încrucișate, în partida Manchester United – Anderlecht, din Europa League. De atunci, în ciuda accidentării, uluitorul atacant a semnat un nou acord – valabil pe un an – cu gruparea de pe „Old Trafford”, deși, în vară, anunțase despărțirea de „diavoli”. 

Deocamdată, procesul de recuperare nu s-a încheiat pentru „Ibracadabra”, dar suedezul se apropie de momentul revenirii pe gazon. „Nu vreau să fac aceste 5-6 luni să pară lipsite de importanţă şi să mă grăbesc. O iau pas cu pas, iar când voi fi gata, voi fi gata. Rămâne de văzut dacă va fi, înainte de ianuarie sau nu.  Mă gândesc uneori că aş putea deveni şi antrenor. Am soluţiile mele, îmi spun: «Eu aş fi făcut aşa». Văd lucrurile diferit, poate cineva vede o soluţie, iar eu văd cinci soluţii sau alternative”, a declarat Zlatan.

Mai mult, sezonul trecut, până în momentul accidentării, Ibrahimovici a marcat 28 de goluri şi a oferit 10 pase desive pentru Manchester United.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
În luna mai, Ibrahimovici a suferit o rupătură de ligamente încrucișate, în partida Manchester United - Anderlecht, din Europa League. De atunci, în ciuda accidentării, uluitorul atacant a semnat un nou acord - valabil pe un an - cu gruparea de pe „Old Trafford”, deși, în vară, anunțase despărțirea de...

Preluat de la EVZ