Astfel, polițiștii Brigăzii Rutiere București au oprit pentru control în zona Pieței Presei Libere un autoturism care circula pe DN1, sensul de ieșire din București.

La solicitarea documentelor pentru control, polițiștii au simțit în habitaclul autoturismului un miros înțepător, motiv pentru care au procedat la verificarea autoturismului în cauza.  Astfel, în buzunarul portierei dreapta fata, au fost găsite o punga în care se aflau substanțe vegetale de culoare verde, iar în portbagaj au fost găsite 21 de oglinzi retrovizoare a căror proveniență nu a putut fi justificată de către conducătorul auto.

Tânărul a fost testat de polițiști cu test antidrog, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Institutul Național de Medicina Legala în vederea recoltării de mostre biologice. Totodată au fost sesizați și polițiștii Secției 2, cu privire la oglinzile retrovizoare găsite în autoturism, aceștia demarând verificările în vederea stabilirii provenienței lor.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere în colaborare cu structurile abilitate pt lămurirea tuturor aspectelor cauzei. Pe numele tânărului au fost constituite doua dosare penale, pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și deținere de substanțe psihoactive.
 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Astfel, polițiștii Brigăzii Rutiere București au oprit pentru control în zona Pieței Presei Libere un autoturism care circula pe DN1, sensul de ieșire din București.La solicitarea documentelor pentru control, polițiștii au simțit în habitaclul autoturismului un miros înțepător, motiv pentru care au procedat la verificarea autoturismului în cauza.  Astfel,...

Preluat de la EVZ