O tânără de 18 ani, elevă în clasa a XI-a, și tatăl acesteia și-au pierdut viața în accidentul produs sâmbătă după-amiază pe DN 1, la Perșani, în județul Brașov, unde un TIR încărcat cu parchet s-a răsturnat peste un autoturism.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, în urma accidentului au murit o fată de 18 ani și tatăl acesteia, în vârstă de 41 de ani, care se aflau în autoturismul prins sub autotren. Tânăra era elevă în clasa a XII-a la Colegiul “Radu Negru” din Făgăraș.

Traficul în zona producerii accidentului a fost reluat complet sâmbătă seară, după aproximativ cinci ore de blocaj, după ce autotrenul a fost ridicat.

Accidentul a avut loc între localitățile Perșani și Vlădeni, unde un autotren încărcat cu 20 de tone cu parchet a intrat în balans și s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau cele două persoane. Un al doilea accident s-a produs sâmbătă după-amiază tot la Perșani, pe DN 1, unde o mașină a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe marginea drumului, din cauza vitezei și a șoselei umede, iar două persoane au fost rănite.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-tatal-si-fiica-de-18-ani-morti-dupa-ce-un-tir-s-a-rasturnat-pe-masina-lor-43529.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/accident-tatal-si-fiica-de-18-ani-morti-dupa-ce-un-tir-s-a-rasturnat-pe-masina-lor-43529-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv