Constănțeni dar și particianți din alte județe, cu vârste cuprinse între 5 și 65 de ani, au ales să își petreacă ziua de duminică, răcoroasă dar însorită, alergând pe plaja Modern a orașului la a doua ediție a Crosului Mării Negre.  Evenimentul face parte din activitățile organizate de ONG Mare Nostrum Constanța, anual, cu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre. 

Fără taxă de înscriere și fără limită de vârstă, participanții au alergat, pe plajă, pe două distanțe. Distanța scurtă (Plaja Modern – Zorile și retur, aproximativ 2 km) și distanța lungă (plaja Modern – Universitate și retur, aproximativ 7 km).

Deși alergătorii mai mici au furat startul, nimeni nu s-a supărat, toată lumea s-a simțit grozav. Printre cei care au luat startul cot la cot cu sportivii amatori au fost și primarul Constanței Decebal Făgădău împreună cu directorul Delfinariului, Adrian Bîlbă. “Este o provocare pentru constănțenii de toate vârstele să susțină prin alergat eforturile pe care noi, ca organizație, le facem pentru conservarea ecosistemului marin”, au spus reprezentanții Mare Nostrum.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/cros-mare-nostrum.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/cros-mare-nostrum-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Constănțeni dar și particianți din alte județe, cu vârste cuprinse între 5 și 65 de ani, au ales să își petreacă ziua de duminică, răcoroasă dar însorită, alergând pe plaja Modern a orașului la a doua ediție a Crosului Mării Negre.  Evenimentul face parte din activitățile organizate de ONG...

Preluat de la EVZ