Acea ”Ploaia” de caractere verzi care curg, la începutul filmelor Matrix, a devenit probabil cel mai cunoscut simbol care ne împingea cu gândul la misterul universului asociind totul cu o construcţie vastă de legături care nu puteau fi înţelese de mintea umană, potrivit geek.com.

“Deci, ce reprezintă renumitul cod? O ecuaţie incredibil de complexă? Pasaje tăiate din Heidegger? Categoric NU, este doar o grămadă de reţete pentru sushi, potrivit producătorului Simon Whiteley”.”Da, este adevarat! Codul mărcii comerciale a fost creat din rețete japoneze de sushi”.
” Nu a fost o distracţie inutilă. Fără acest cod, nu există nici o Matrice”. Aceste rețete de sushi sunt o afacere mare”, a mai declarat Simon.

Precizăm că Simon Whiteley, designer pentru seria Matrix, a vorbit  despre seria aparent indescifrabilă de caractere japoneze hiragana, katakana şi kanji: “Îmi place să spun tuturor că renumitul cod Matrix este făcut din reţete japoneze de sushi”, mai scrie sursa menţionată.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Acea ”Ploaia” de caractere verzi care curg, la începutul filmelor Matrix, a devenit probabil cel mai cunoscut simbol care ne împingea cu gândul la misterul universului asociind totul cu o construcţie vastă de legături care nu puteau fi înţelese de mintea umană, potrivit geek.com.'Deci, ce reprezintă renumitul cod? O...

Preluat de la EVZ