În contextul tensiunilor din PSD, Dan Andronic a dezvăluit cum a devenit Mihai Tudose ministru al Economiei în Guvernul Ponta. „Hai Tudose să ştiţi că a devenit mai mult. A devenit ministru în guvernul Ponta că urmare a unui telefon dat lui Victor Ponta din pădure, nu din altă parte. Din pădure, că nu vreau să dau detalii. Din pădure, că n-a sunat ursu”, a declarat Dan Andronic. 

Mai mult, Ion Cristoiu a vorbit despre PSD și statul paralel: „Eu cred că explicaţia… Încerc să dau explicaţia comportamentelor lui Ponta. Toţi când ajung premieri, inclusiv domnul Tudose sau Dragnea, când ajung şefi au impresia că deja sunt prieteni cu statul paralel. Bănuiesc că atunci când era Ponta şi acuma…”. 

Cât despre războiul deschid din DNA, Dan Andronic spune că șefa instituției, Laura Codruța Kovesi, are un comportament infacțional. „Nu e o iluzie. Acuma, după părerea mea lucrurile sunt atomizate. Deci, de unde a existat într-adevăr un grup. Grupul ăla s-a spart. A mai rămas, la un moment dat rămăsese doar un binom Kovesi-Coldea, acum a rămas doar Kovesi care trebuie să se retragă, trăgând focuri rare, că să zic aşa. Da? Şi lăsând, încercând să închidă aceste probleme. Este de o atitudine, de o aroganţă şi de o… 

Iar că să-i dau un răspuns apropo de dosar, în dosarul de la Braşov, DNA-ul doamnei Kovesi pe care-l conduce, dovedit, a modificat 48% din stenograme după metodă Paltin Sturza. Ea este o mincinoasi, iar comportamentul şefei DNA este infracţional”, a mai spus Dan Andronic. 

Citește mai multe dezvăluiri din emisiune AICI 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
În contextul tensiunilor din PSD, Dan Andronic a dezvăluit cum a devenit Mihai Tudose ministru al Economiei în Guvernul Ponta. „Hai Tudose să ştiţi că a devenit mai mult. A devenit ministru în guvernul Ponta că urmare a unui telefon dat lui Victor Ponta din pădure, nu din altă...

Preluat de la EVZ