Un accident cumplit a avut loc azi noapte, între un BMW și un Mercedes, la intersecția Moara de Foc din Păcurari, Iași.

Scenele șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în intersecție. Pe imagini se poate observa cum șoferul unui autoturism Mercedes, în care se mai afla soția sa, a virat la stânga fără să acorde prioritate mașinilor care veneau de pe contrasens.

La un moment dat, un BMW care circula cu viteză mare a intrat în plin, în lateral, în Mercedes.

Pe scaunul din dreapta-față din BMW se afla o adolescentă în vârstă de 17 ani care nu purta centura de siguranță. Impactul a fost unul devastator pentru ea. În total, cinci persoane au fost rănite.

Toate cele cinci victime ale accidentului de aseară au fost duse la UPU a Spitalului Sf. Spiridon. Este vorba despre trei tineri, aflați în autoturismul BMW și două persoane (soț și soție) aflate în autoturismul Mercedes.

„O pacientă în vârstă de 17 ani, pasageră față-dreapta în autoturismul BMW, a ajuns în UPU în comă, cu traumatism cranio-cerebral sever, hemoragie subarahnoidiană, fractură temporală dreaptă, fractură de sinus sfenoidal, fracturile costale multiple, fractură minoră de cap femural. Tânără a fost transferată sedată, intubată și ventilată la Spitalul de Neurochirurgie. șoferul autoturismului BMW a fost internat în clinica ORL cu fractură de piramidă nazală cu deplasare. A treia victimă din BMW a ajuns în UPU policontuzionat, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, și a fost dirijat către Neurochirurgie. Șoferul autoturismului Mercedes a fost evaluat în UPU și apoi a mers la domiciliu. Soția sa, pasager dreapta față, a fost internată în clinica de ortopedie cu fractură de bazin”, a precizat profesorul Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iasi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/impact-violent-intre-un-bmw-si-un-mercedes-surprins-de-camerele-video-o-tanara-de-17-ani-in-coma-43538.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/impact-violent-intre-un-bmw-si-un-mercedes-surprins-de-camerele-video-o-tanara-de-17-ani-in-coma-43538-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv