Nuntă unică în România. Primarul comunei Ulmeni din Maramureș și o celebră cântăreață de muzică populară și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și vor petrece alături de 7.000 de invitați.

Lucian Morar și Ioana Pricop au facut ieri cununia religoasă, iar petrecerea va avea loc în șapte sate și vor fi invitați aproximativ 7.000 de oameni. Primarul își dorește ca toți sătenii să ia parte la acest eveniment.

“A fost visul soțului meu care a ținut să fie în mijlocul cetățenilor și eu am zis să-i îndeplinesc visul. O să mergem în toate cele șapte locații în care ne așteptăm invitații. O să avem grijă de toți invitații noștri, ca ei să se simtă bine”, a declarat cântăreața.

Nunta va fi organizată la o pensiune și la 6 cămine culturale. Primarul a decis ca darul de nuntă să fie donat sătenilor pentru construirea unui pod peste Someș, conform unor persoane apropiate acestuia.

Lucian Morar și Ioana Pricop s-au căsătorit civil în luna iulie anul acesta.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/nunta-inedita-in-romania-mirii-au-7-000-de-invitati-43528.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/nunta-inedita-in-romania-mirii-au-7-000-de-invitati-43528-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv