Victor Slav se afla la volanul unui autoturism Porsche în momentul în care aparatul radar l-a depistat conducând pe A1 cu 186 de km/h. Victor Slav a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră în zona kilometrului 256, între Râmnicu Vâlcea şi Deva, scrie Libertatea. 

Polițiștii i-au făcut proces verbal, iar Victor a rămas fără permis timp de 90 de zile și va trebui să plătească o amendă de de 2.900 de lei.

Debutul l-a cunoscut la finele anului 2001 cu show-ul “Vara ispitelor” , unde acesta și prietenul său din copilărie, modelul Bogdan Vlădău, încercau să despartă femeile în pragul căsătoriei.O altă emisiune, a fost “Seara Regăsirii”, pe care a prezentat-o alături de actorul Constantin Cotimanis,și fiica acestuia.

În anul 2006, Victor câștigă sezonul 2 a emisiunii concurs Dansez pentru tine alături de Carmen Stepan, versiunea românească a spectacolului Dancing with the Stars.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/victor-slav1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/victor-slav1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Victor Slav se afla la volanul unui autoturism Porsche în momentul în care aparatul radar l-a depistat conducând pe A1 cu 186 de km/h. Victor Slav a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră în zona kilometrului 256, între Râmnicu Vâlcea şi Deva, scrie Libertatea. Polițiștii i-au făcut proces verbal,...

Preluat de la EVZ