„Mi se pare că imaginea lui Pablo Escobar a fost folosită ca să se spună povești despre el care nu sunt adevărate. Fiind fiul său, este datoria mea să spun adevărul despre Escobar. Nu este un adevăr care să mă ajute. Dimpotrivă, este un adevăr care îl arată pe tatăl mult mai rău decât felul în care este prezentat în filme”, declară Sebastian Marroquin.

De la OPULENŢĂ, la DECĂDERE. Ruinele vilei din Caraibe unde “REGELE DROGURILOR” îşi trăia viaţa luxoasă | GALERIE FOTO

Viața lui Pablo Escobar  este plină de „contraste și paradoxuri”. A construit terenuri de sport pentru ca „tinerii să se țină departe de droguri”, dar le-a „finanțat cu bani din droguri”.

Marroquin, arhitect de meserie, susține că, după decenii de tăcere, are datoria de a spune public tot ce știe despre Pablo Escobar.Este de părere că filmele despre tatăl său nu ajung să redea nici măcar suprafața cruzimii sale. A povestit că viaţa lui Escobar a fost marcată de contraste incredibilă, având o personalitate construită în întregime din lumini şi umbre. Deşi dorea ca adolsecnţii să stea departe de droguri, nu ezita să le vândă substanţe interzise pentru a-şi spori afacerile ilegale, conform Digi24. 

Sebastian a rememorat numeroasele dăţi în care l-a rugat pe Escobar să înceteze să plaseze bombe. să răpească şi să ucidă oameni. „I-am spus în față de o mie de ori că nu sunt de acord cu bombele pe care le-a plantat, că a răpit și a ucis oameni. Știam că violența pe care o provoca se va întoarce împotriva noastră”, sunt cuvintele lui Sebastian. 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Mi se pare că imaginea lui Pablo Escobar a fost folosită ca să se spună povești despre el care nu sunt adevărate. Fiind fiul său, este datoria mea să spun adevărul despre Escobar. Nu este un adevăr care să mă ajute. Dimpotrivă, este un adevăr care îl arată pe...

Preluat de la EVZ