Potrivit CNN, acuzaţiile sunt într-un plic sigilat şi orice persoană aflată pe listă ar putea fi reţinută începând cu mâine dimineaţă. Încă nu se ştie ce conţine acel plic cu acuzaţiile oficiale şi nici despre cine este vorba concret, dar tot CNN afirmă că de mâine ar putea avea loc primele arestări.

Reamintim că fostul director al FBI, Robert Mueller, a fost numit ca procuror special în ancheta asupra presupusei implicări a Rusiei în alegerile prezidențiale americane. Surse din anturajul lui Mueller au afirmat că acesta a investigat posibile legături între angajaţii lui Trump şi guverne străine, dar şi chestiuni precum spălare de bani, evaziune fiscală şi alte nereguli financiare.
Mueller anchetează un amestec al Rusiei în alegerile americane din 2016 şi o eventuală complicitate cu membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump. Moscova a respins orice acuzaţii, iar Trump a negat orice complicitate.

Totul a plecat de la dezvăluirile din presa americană care au zguduit Casa Albă, afirmând că președintele american i-a cerut în februarie lui James Comey să claseze ancheta asupra lui Michael Flynn – consilier pe probleme de securitate națională acuzat de contacte suspecte cu Rusia. James Comey ar fi consemnat această tentativă de a înăbuși ancheta într-o serie de note la care s-au referit mai multe media americane, scria presa americană la acea vreme.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit CNN, acuzaţiile sunt într-un plic sigilat şi orice persoană aflată pe listă ar putea fi reţinută începând cu mâine dimineaţă. Încă nu se ştie ce conţine acel plic cu acuzaţiile oficiale şi nici despre cine este vorba concret, dar tot CNN afirmă că de mâine ar putea avea...

Preluat de la EVZ