Potrivit celor ce a declarat fata la poliţie, totul s-a petrecut noaptea când cei doi au agăţat-o în local. Apoi au târât-o cu greu la ei acasă, unde au băgat-o sub duş şi în timp ce senegalezul filma cu propriul smartphone, românul o viola.

Filmările cu raporturile sexuale au fost deja sechestrate de anchetatori. Cei doi, deja cu antecedente, au negat violenţa sexuală în grup, susţinând că a fost vorba de un raport liber consimţit. Din filmări se vede că fata, în lenjerie intimă, a fost supusă unui duş cu apă rece pentru a fi trezită din beţie înainte de a fi violată. Se aude şi o voce care spune ”sărăcuţa”. Victima nu ştia că e filmată, în timp ce acela care o viola se întorcea spre cel cu smartphonul râzând satisfăcut.

Roberto Calderolli, vicepreşedinte al Senatului şi şef al Organizaţiei Liga Nordului, cere din nou castrarea chimică. ” Teribilul viol petrecut  la Ravenna, comis de doi, un senegalez şi un român – declară senatorul – ne trimite cu gândul la violul de la Rimini şi confirmă că această spirală a violenţei şi ororilor împotriva femeilor nu se va opri până când nu vor fi luate măsuri dure pentru aceşti monştri. De mai mult de o lună am depus la Senat proiectul meu de lege pentru a se introduce castrarea chimică pentru violatorii recividişti şi castrarea chirurgicală pentru cazuri specifice de brutalitate şi ferocitate. Cer din nou ca proiectul meu să fie trecut pe ordinea de zi imediat, altfel riscăm ca violenţe asemănătoare să se repete cu aceeaşi tristă frecvenţă”, conluzionează Calderolli.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Potrivit celor ce a declarat fata la poliţie, totul s-a petrecut noaptea când cei doi au agăţat-o în local. Apoi au târât-o cu greu la ei acasă, unde au băgat-o sub duş şi în timp ce senegalezul filma cu propriul smartphone, românul o viola.Filmările cu raporturile sexuale au fost...

Preluat de la EVZ