Clientul, un tânăr de 22 de ani, s-a urcat în mașină din zona central a Timișoarei și a cerut să fie dus până în zona Prințul Turcesc. Când mașina a ajuns pe strada Andrei Șaguna, tânărul i-a cerut șoferului să tragă pe dreapta, apoi a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe taxiemtrist în gât și în spate. Imediat a smuls tambleta de pe bordul șoferului și a fugit.

Cu ultimele puteri, taximetristul a reușit să își alerteze colegii. El a fost preluatr de o ambulanță și dus la Spitalul Județean din Timișoara. La fața locului au sosit și echipaje de la Poliție care, în colaborare cu taximetriștii, au reușit să îl localizeze pe agresor cu ajutorul GPS-ului de pe tabletă.

Cazul a fost preluat de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, iar agresorul a fost reținut pentru 24. Duminică el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare pentru tentativă de omor și tâlhărie.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Clientul, un tânăr de 22 de ani, s-a urcat în mașină din zona central a Timișoarei și a cerut să fie dus până în zona Prințul Turcesc. Când mașina a ajuns pe strada Andrei Șaguna, tânărul i-a cerut șoferului să tragă pe dreapta, apoi a scos un cuțit și...

Preluat de la EVZ