Un taximetrist din Timișoara a ajuns la spital, azi noapte, după ce a fost atacat cu un cuțit de către un client care l-a tăiat pe gât și pe spate, apoi a fugit. Colegii taximetristului s-au mobilizat și l-au prins pe agresor, pe care l-au predat polițiștilor.

Potrivit tion.ro, tânărul de 22 de ani le-a povestit polițiștilor că a vrut să vadă „cum este să omori un om”, povestesc surse din cadrul anchetei.

Taximetristul agresat le-a povestit polițiștilor că a fost solicitat de un tânăr, iar la un moment dat, în timpul cursei, acesta i-a spus să tragă mașina pe dreapta, a scos un cuțit și l-a tăiat în zona gâtului și a spatelui, apoi i-a furat tableta și a fugit.

Colegii taximetristului s-au mobilizat, iar la scurt timp au reușit să îl găsească pe agresor, l-au imobilizat și l-au predat polițiștilor de la Secția 1 din Timișoara, care l-au dus la audieri, scrie news.ro.

Polițiștii au aflat că tânărul are 22 de ani și este din județul Gorj, însă acesta a fost incoerent în declarații în fața anchetatorilor.

Taximetristul rănit a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Tânărul de 22 de ani din Gorj ar putea fi acuzat de tentativă de omor.

Sursă video: tion.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/taximetrist-injunghiat-in-gat-si-spate-de-un-tanar-pe-care-il-luase-in-cursa-43530.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/taximetrist-injunghiat-in-gat-si-spate-de-un-tanar-pe-care-il-luase-in-cursa-43530-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv