Organizația Trump a promis anterior că nu vor exista afaceri străine în timpul mandatului de președinte al lui Donald Trump, dar au spus că aceste două proiecte din India au fost antamate înainte de alegerile din 2016.

Lansarea cu mare fast demosntrează că acea promisiune are derogare: contractele semnate în urmă cu mai mulți ani pot continua sau pot fi revitalizate, cum este și cel din 2007, pentru construirea unor hoteluri pe plajă în Republica Dominicană, conform AP, citată de Washington Post.

Președintele nu a renunțat la imperiul său de afaceri, după alegerea în funcția publică, ci a delegat business-ul fiilor săi: Donald Jr și Eric, care au călătorit în Uruguay, dar și la lansarea unui teren de golf de lux, marca Trump, în Dubai și deschiderea unui hotel în Vancouver.

Organizația Trump și-a pus numele pe cinci proiecte rezidențiale de lux,  în India. Noul turn Trump din orașul estic Kolkata va avea apartamente cu prețuri de până la 765.000 de dolari; un alt proiect este în suburbiile capitalei, Gurgaon, cu apartamente de la 1,8 milioane de dolari și acces la un teren de golf.

Alte două proiecte se referă la turnuri rezidențiale în orașul liniștit Pune și un alt turn cu 75 de etaje, care încă se construiește în Mumbai, cu o fațadă poleită cu aur; și un bloc de birouri în Gurgaon.

„Succesul proiectelor noastre și cererea mare pe care echipele noastre o primesc pentru viitoare proiecte, înainte de lansare, sunt incredibile. Suntem optimiști în ceea ce privește viitorul și foarte mândri de prezența noastre pe piață”, spune Organizația Trump, într-un email, conform sursei citate.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Organizația Trump a promis anterior că nu vor exista afaceri străine în timpul mandatului de președinte al lui Donald Trump, dar au spus că aceste două proiecte din India au fost antamate înainte de alegerile din 2016. Lansarea cu mare fast demosntrează că acea promisiune are derogare: contractele semnate în...

Preluat de la EVZ