Paul Manafort și fostul său partener de afaceri Rick Gates au primit ordin să se predea, conform BBC.  Manafort este așteptat la un tribunal federal din Washington DC, azi, conform Wall Street Journal.

Conform CNN, cei doi urmează să fie arestați. Manafort deja s-a predat, prezentându-se la Departamentul de Justiție, la consilierul special Robert Mueller, iar fostul oficial din campania electorală a lui Trump Rick Gates a fost sfătuit să facă același lucru.

Manafort și Gates au fost puși sub acuzare vineri, iar aceste rechizitorii vor putea fi cunoscute în cursul zilei de azi. Nu se cunoaște deocamdată exact care sunt capetele de acuzare.

O anchetă condusă de consilierul special Robert Mueller anchetează posibilele legături dintre Rusia și campania electorală a lui Trump.

Ambele personaje neagă acuzațiile care li se aduc.

Se știe că echipa lui Mueller a avut interviuri extinse cu actuali și foști angajați ai Casei Albe, în cadrul acestei anchete.

Potrivit Fox News, Gates este un vechi asociat al lui Manafort, iar numele lui apare în documente în legătură cu firmele create de Manafort în Cipru, pentru a primi bani din partea politicienilor și a oamenilor de afaceri din Europa de Est.

Biroul consilierului special Robert Mueller a refuzat să facă vreun comentariu pe temă, conform sursei citate.

Știre în curs de actualizare.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Paul Manafort și fostul său partener de afaceri Rick Gates au primit ordin să se predea, conform BBC.  Manafort este așteptat la un tribunal federal din Washington DC, azi, conform Wall Street Journal.Conform CNN, cei doi urmează să fie arestați. Manafort deja s-a predat, prezentându-se la Departamentul de Justiție,...

Preluat de la EVZ