Angajații de la McDonald’s au dezvăluit care este produsul din meniu pe care nu trebuie să-l comandați niciodată și care este motivul, potrivit Independent.

Într-o discuție pe Reddit, în care angajații din restaurante au împărtășit ce nu este bine să comanzi din meniurile lor, cei de la McDonald’s au fost de acord cu faptul că burgerul de pește, Filet-O-Fish, este o alegere foarte proastă.

Asta dacă nu știți cum să îl comandați.

“Dacă vreți să comandați Filet-O-Fish de la McDonald’s, spuneți că vreți un filet de pește gătit la comandă”, a explicat un angajat, adăugând că durează cu aproximativ cinci minute mai mult, dar “merită, în comparație cu produsul care stă în cabina încălzită timp de câteva ore bune”.

Un fost angajat al lanțului de fast-food a fost de acord: “Pot să vă promit că fileul de pește nu este proaspăt, oricât de mult ne place să ne imaginăm noi asta”.

Angajații au subliniat cel mai evident motiv pentru care peștele nu ar putea fi cel mai proaspăt: “Dacă îmi veți servi o bucată de pește care are același gust dacă o comand în Denver sau în sudul Franței, nu am niciun motiv să cred că peștele este proaspăt (adică este pătrat, despre ce vorbim aici). “

O persoană a pus la îndoială dacă angajații McDonald’s ar face cu adevărat ceva la comanda personală a clientului, dar un membru al personalului a explicat că angajatul este obligat să facă acest lucru.

“Atâta timp cât sunteți dispuși să așteptați, noi trebuie să ne conformăm”, au spus ei. “La fel cu porția de cartofi prăjiți fără sare.”

Cei de la Independent au contactat lanțul de fast-food și așteaptă un răspuns pe acest subiect.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/ce-produs-de-la-mcdonald-s-te-sfatuiesc-angajatii-sa-nu-il-comanzi-niciodata-43553.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/ce-produs-de-la-mcdonald-s-te-sfatuiesc-angajatii-sa-nu-il-comanzi-niciodata-43553-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv