“Suntem pe finalul verificărilor, sunt aproape 10.000 de planuri de afaceri verificate, sunt aproape 7.000 de contracte deja semnate. Acorduri, până în 15 noiembrie le semnăm pe toate, deci o să fie toate acordurile semnate. S-au semnat şi actele adiţionale, o parte din ele, la aceste contracte”, a declarat Adrian Panait pentru RRA.

“Sperăm din tot sufletul, prin legea bugetului de stat să fie alocate sumele necesare derulării acestui program şi în anul următor. Pentru acest an avem tot ce avem de plată în 2017, avem resursele, s-au aprobat la Ministerul Fondurilor Europene şi cele trei cereri, vom deconta şi din bani europeni aproape 500 de milioane. Nu avem niciun impediment să ducem programul la bun sfârşit”, a mai spus Panait.

StartUp-Nation este un program de încurajare a întreprinderilor mici şi mijlocii, care se va derula până în 2020 şi care are ca obiectiv finanţarea a 10 mii de IMM-uri anual. Banii provin de la bugetul de stat şi din fonduri europene.

rootstireaActualitate/EsentialEconomie
“Suntem pe finalul verificărilor, sunt aproape 10.000 de planuri de afaceri verificate, sunt aproape 7.000 de contracte deja semnate. Acorduri, până în 15 noiembrie le semnăm pe toate, deci o să fie toate acordurile semnate. S-au semnat şi actele adiţionale, o parte din ele, la aceste contracte”, a declarat...

Preluat de la EVZ