Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 se reuneşte din nou luni, începând cu ora 14.30, preşedintele comisiei anunţând încă de acum câteva zile că vor fi invitaţi Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău. Reamintim în acest context de celebra listă făcută de Daniel Dragomir, lista celor 65 de persoane care ar urma să ajungă în faţa Comisiei de Anchetă pentru a confirma sau infirma dezvăluirle făcute de fostul ofiţer. 

Daniel Dragomir despre STATUL PARALEL și PRESIUNI în Black Cube: „Haideți să ne judecăm, public, să vadă toată lumea mizeria din dosar”

Redăm mesajul postat de Daniel Dragomir pe blogul său dragomirdaniel.ro:

„Astăzi, 30 octombrie, ora 14:30, sunt invitat să depun mărturie în fața Comisiei speciale de anchetă a Parlamentului României.

Daniel Dragomir despre firme acoperite și COLDEA-KOVESI: „PEŞTII MARI au scăpat. Microsoft şi ANRP” REACȚIE DURĂ a SRI

Voi prezenta Parlamentului și publicului o serie de aspecte de care am cunoștință despre:

Noaptea alegerilor din 2009, sufrageria domnului Oprea, personajele prezente, atmosfera, rolul și locul fiecărui comesean, situația tensionată, activități și semnificații ale acelei nopți.

Anul 2009, un război politic acerb la suprafață, care s-a exprimat printr-un război crâncen al serviciilor în subterane. Despre SRI, Ministerul de Interne, DGIPI și alte personaje.

Despre anul 2009 pe care l-am trăit eu în SRI;

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 se reuneşte din nou luni, începând cu ora 14.30, preşedintele comisiei anunţând încă de acum câteva zile că vor fi invitaţi Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău. Reamintim în acest context de celebra listă făcută de Daniel Dragomir, lista...

Preluat de la EVZ