Aceștia sunt: Daniele Bergero, 25 de ani, Romano Bergero, 33 de ani, Piero Bergero, 30 de ani și Alex Bianciotto, 29 de ani (foto). Aceștia au ales să nu dea nicio declarație și s-au folosit de dreptul persoanelor reținute și cercetate să nu răspundă la nicio întrebare.

“Potrivit investigațiilor făcute de carabinierii de la unitatea din Chivasso, cel mai mic dintre frații Bergero, care nu a fost implicat în crimă, a fost atacat de cei doi ciobani români pe o pășune din Foglizzo, sâmbăta dinaintea incursiunii care a dus la uciderea românilor.

Reamintim că doi tineri români, în vârstă de 28 și 38 de ani, au fost uciși cu o săptămână în urmă în apropiere de localitatea Chivasso, provincia Torino, situată nordul Italiei. Cele două corpuri prezentau numeroase lovituri la cap.

Potrivit carabinierilor, trupurile celor doi au fost descoperite la o distanță de 500 de metri, unul de celălalt, în direcții opuse, ca și cum ar fi încercat să fugă de agresori. De asemenea, cabana în care locuiau românii a fost distrusă de un puternic incendiu, cel mai probabil pus intenționat de criminali pentru a ascunde eventuale indicii ale crimei”, informează Gazeta românilor din Italia.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Aceștia sunt: Daniele Bergero, 25 de ani, Romano Bergero, 33 de ani, Piero Bergero, 30 de ani și Alex Bianciotto, 29 de ani (foto). Aceștia au ales să nu dea nicio declarație și s-au folosit de dreptul persoanelor reținute și cercetate să nu răspundă la nicio întrebare.'Potrivit investigațiilor făcute...

Preluat de la EVZ