Odată ce s-a pensionat, Gunderson a dezvăluit o mulțime de informații clasificate, dar nu toate aceste lucruri au fost publice până azi. A vorbit despre abuzurile de ritualuri satanice, atacurile sub conturi false și controlul minții prin intermediul programului MKUltra. Program creat în 1953, de către directorul CIA, Alen Dulles, care a autorizat demararea programului MKUltra sub conducerea doctorului Sidney Gottlieb.

Presa vremii a scris despre faptul că CIA a cheltuit milioane de dolari în studiile metodelor de influenţare şi controlare a minţii umane prin intermediul drogurilor. Experimente MKUltra s-au desfăşurat şi în Canada, prin intermediul medicului Donald Cameron, care a fost recrutat de CIA când lucra la Institutul Allan Memorial Institute din cadrul Universităţii Mc Gill din Montreal.

El era plătit de CIA pentru a face experimente din programul MKUltra pe pacienţii săi. Tot prin metode de control mintal ale proiectului MKUltra au fost „antrenate” un număr mare de prostituate. Scopul era, printre altele, punerea lor la dispoziţia unor personaje politice importante. Drogurile şi alte metode manipulative erau folosite pentru spălarea pe creier. Mişcarea hippie şi aşa-numita „vară a iubirii” din anul 1967 sunt, afirmă specialiştii, corelate cu experimentele cu LSD realizate asupra populaţiei SUA şi în special asupra tineretului american, în cadrul MKUltra şi posibil şi al altor programe secrete.

S-a vorbit şi  despre asasinul lui Robert F. Kennedy, cât şi asasinul premierului israelian Itzchak Rabin, confirmându-se că au fost subiecţi ai unor experimente de programare mentală. Există de asemenea mărturii conform cărora anumite activităţi oculte de genul celor care se desfăşoară în subteranele de la Bohemian Grove, care implică ritualuri satanice combinate cu orgii sexuale şi ajung uneori chiar la sacrificii umane, folosesc pe post de victime persoane care au fost supuse perioade îndelungate tehnicilor de spălare pe creier şi de control mintal din cadrul programului MKUltra, titrează anongroup.org.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Odată ce s-a pensionat, Gunderson a dezvăluit o mulțime de informații clasificate, dar nu toate aceste lucruri au fost publice până azi. A vorbit despre abuzurile de ritualuri satanice, atacurile sub conturi false și controlul minții prin intermediul programului MKUltra. Program creat în 1953, de către directorul CIA, Alen...

Preluat de la EVZ