Degradaţi, suspendaţi din servicu şi puşi sub acuzare: Eddie Martins şi Richard Hall, doi poliţişti din New York, riscă să plătească scump aroganţa lor şi dispreţul faţă de demnitatea umană.

Poliţiştii au oprit în Brooklyn o fată de 18 ani, găsindu-i în geantă marijuana şi medicamente pentru anxietate. Au dus-o într-o dubă a poliţiei parcată aproape şi odată ajunşi acolo i-au spus că dacă se va comporta frumos o vor lăsa să plece. Unul dintre ei o viola în timp ce celălalt o ţinea blocată. Pe rând.

Martins şi Hall se gândeau evident că uniforma lor îi va face invulnerabili şi că victima  n-ar fi îndrăznit niciodată să-i denunţe. Şi-au făcut greşit socotelile: umilită şi şocată, fata s-a adresat poliţiei şi a povestit tot ce s-a întâmplat. O povestire suficient de convingătoare, având în vedere că cei doi au fost imediat suspendaţi, li s-au luat insignele, armele şi expediaţi la judecătorie.

Amândoi se apără spunând că raportul sexual cu fata a fost de comun acord: rămâne de văzut dacă vor reuşi să convingă judecătorul şi să explice pentru care motiv, în timp ce erau de serviciu, au făcut sex în maşina poliţiei cu o persoană pe care abia o opriseră pentru ”verificări”.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Degradaţi, suspendaţi din servicu şi puşi sub acuzare: Eddie Martins şi Richard Hall, doi poliţişti din New York, riscă să plătească scump aroganţa lor şi dispreţul faţă de demnitatea umană.Poliţiştii au oprit în Brooklyn o fată de 18 ani, găsindu-i în geantă marijuana şi medicamente pentru anxietate. Au dus-o...

Preluat de la EVZ