Un agent de poliție de la un post dintr-o localitate din județul Olt a fost internat la un spital din București, cu piciorul rupt, după ce patru indivizi l-au bătut într-un mod care i-a oripilat pe anchetatori.

Trei dintre autorii agresiunii au ajuns în arest, iar al patrulea – minor – a fost plasat sub control judiciar, relatează realitateaoltului.ro.

Incidentul șocant s-a petrecut pe 26 octombrie 2017, în Spineni. Atunci, polițistul a fost chemat să aplaneze un scandal la o petrecere.

Patru petrecăreți însă, nu au fost fericiti de intervenție și l-au luat la bătaie pe polițist. Unul dintre agresori i-a rupt, pur și simplu, piciorul polițistului.

Practic, polițistului îi atârna piciorul și a fost operat la un spital din București.

După agresiune, doi dintre tineri s-au apucat să filmeze. ”Rar am întâlnit imagini care să mă afecteze așa. Au avut un comportament animalic“, a declarat procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, Sorin Lia, care anchetează cazul.

Luni, procurorii desfășoară percheziții informatice la locul faptei și domiciliile persoanelor implicate în scandal, baza acuzațiilor fiind chiar filmulețele făcute de petrecăreți.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/politist-snopit-in-bataie-de-patru-petrecareti-i-au-rupt-piciorul-si-s-au-apucat-sa-filmeze-43579.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/politist-snopit-in-bataie-de-patru-petrecareti-i-au-rupt-piciorul-si-s-au-apucat-sa-filmeze-43579-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv