Un caz șocant a fost înregistrat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș. Oamenii legii au reținut un bărbat, de 29 de ani, după ce a și-a amenințat mama cu o pușcă și a tras și trei focuri în casă.

Incidentul a avut loc duminică, iar cea care a anunțat poliția a fost chiar bătrâna, înspăimântată de gestul fiului său. Femeia a profitat de faptul că fiul ei, băut fiind, a plecat de acasă după ce a amenințat-o și a tras în pereți și în tavanul locuinței.

Poliţiştii au găsit în locuinţă arma neletală folosită, stabilind că face parte din categoria celor supuse autorizării, de tip sportiv cu aer comprimat, de calibru 5,5 mm, fără serie și 67 de diaboluri.

Fiul violent deținea pușca ilegal și nu avea permis de port-armă. Polițiștii l-au reținut pe  bărbat , iar luni a fost prezentat în fața procurorului. El este acuzat  de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/arma-pusca-amenintare-mama.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/arma-pusca-amenintare-mama-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un caz șocant a fost înregistrat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș. Oamenii legii au reținut un bărbat, de 29 de ani, după ce a și-a amenințat mama cu o pușcă și a tras și trei focuri în casă.Incidentul a avut loc duminică, iar cea care...

Preluat de la EVZ