Polițiștii din Mureș au reținut un bărbat, de 29 de ani, bănuit că a executat 3 focuri cu o armă neletală, deținută ilegal, amenințându-și mama.

Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au reținut un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Eremiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare.

În fapt, din cercetări a reieșit că cel în cauză și-ar fi amenințat mama și ar fi executat 3 focuri cu o armă neletală, în locuință.

Polițiștii au identificat în locuință arma neletală folosită, stabilind că face parte din categoria celor supuse autorizării, de tip sportiv cu aer comprimat, de calibru 5,5 mm, fără serie și 67 de diaboluri, scrie ardealnews.ro.

Bărbatul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, urmând a fi propus magistraților, cu propuneri legale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/tanar-retinut-dupa-ce-a-vrut-sa-si-omoare-mama-cu-o-arma-de-tir-sportiv-video-43575.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/tanar-retinut-dupa-ce-a-vrut-sa-si-omoare-mama-cu-o-arma-de-tir-sportiv-video-43575-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv