Actorul cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery” l-a acuzat pe Spacey, dublu premiat cu Oscar, că i-a făcut avansuri pe când Rapp avea 14 ani, în 1985, potrivit The Hollywood Reporter.
Actorul cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery” l-a acuzat pe Spacey, dublu premiat cu Oscar, că i-a făcut avansuri pe când Rapp avea 14 ani, în 1985, potrivit The Hollywood Reporter.

Încă un SCANDAL SEXUAL la Hollywood! Un regizor de Oscar, ACUZAT de 38 de femei de hărţuire

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a răspuns acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter. El şi-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv”, potrivit nbcnews.com.

Sex, Politică și Ipocrizie la Hollywood: Cum au fost acoperite scandalurile sexuale timp de zeci de ani?

“Am avut relații atât cu bărbații cât și cu femeile. Am iubit și am avut întâlniri romantice cu bărbații de-a lungul vieții mele și aleg acum să trăiesc ca un homosexual. Vreau să mă ocup de acest lucru sincer și deschis și asta începe cu examinarea comportamentului meu”, a scris actorul. 

Hollywood este în doliu. Un cunoscut actor a murit
 

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască „precum un bărbat gay”.

SCANDAL SEXUAL EPOCAL la Hollywood. Lege pentru toţi în SUA? Aiurea… LEGĂTURI PERICULOASE la nivel înalt

Utilizatorii de Twitter l-au criticat pe actor – Spacey încearcă să devieze acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit cu noutăţi despre sexualitatea lui.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi ”American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, joacă rolul principal în serialul „House of Cards”.

Ele sunt MAREA MÂNDRIE a actorilor celebri de la Hollywood! COMORILE NEȘTIUTE pe care le au acasă – GALERIE FOTO

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/stivee.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/stivee-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Actorul cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery” l-a acuzat pe Spacey, dublu premiat cu Oscar, că i-a făcut avansuri pe când Rapp avea 14 ani, în 1985, potrivit The Hollywood Reporter. Actorul cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery” l-a acuzat pe Spacey, dublu premiat cu Oscar, că i-a făcut avansuri...

Preluat de la EVZ