Un bărbat din Suceava a reclamat Halloween-ul la OPC Brașov, cerând ca produsele tipice, care incită la ”crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră și incultură” să fie retrase.

Bărbatul din Suceava a făcut o reclamație la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului din Brașov și a cerut ca toate produsele care țin de Halloween să fie retrase de pe piață, pe motiv că ar incita la ”crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră, incultură, teroare psihică a copiilor inocenți, închinare la morți și satanism“.

Potrivit comisarilor CRPC Brașov, suceveanul este foarte deranjat că în această perioadă pe rafturile magazinelor se găsesc produse legate de sărbătoarea Halloween-ului.

Reprezentanții CRPC Brașov au declarat că verifică toate reclamațiile care au temei legal, dar aceasta se încadrează la cele ”mai deosebite“ și stârnesc mai degrabă amuzament.

”Verificăm absolut toate reclamații, dacă au temei legal. În cazul de față, reclamația are caracter general. Această reclamație intră la categoria inedite. Nu putem decât să mergem să verificăm produse vestimentare, de decor sau alimentare care au legătură cu Halloween-ul, fiind un control tematic dedicat sărbătorii, fapt pe care îl făcem oricum la orice eveniment de acest gen. Au fost colegii mei și zilele trecute la partea de jocuri, jucării de Halloween, dar nu au descoperit nimic ieșit din comun“, a declarat, pentru Mediafax, Sorin Susanu, comisar-șef CRPC Brașov.

Halloween-ul se sărbătorește în fiecare an pe 31 octombrie și este o sărbătoare originară în SUA, pe care românii au împrumutat-o după ’90.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-barbat-a-reclamat-halloween-ul-la-protectia-consumatorilor-43563.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/un-barbat-a-reclamat-halloween-ul-la-protectia-consumatorilor-43563-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv