Termenul limită până la care pot fi depuse cererile de restituire a sumelor de bani donate pentru achiziționarea sculpturii “Cumințenia Pământului” este astăzi, 31 octombrie, potrivit Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Azi e ultima zi când pot fi depuse cererile de restituire a banilor pentru ”Cumințenia Pământului”
Persoanelor care au donat folosind următoarele mijloace le va fi restituită suma donată fără a fi necesare alte proceduri:

· prin virament (ordin de plată în lei/dispoziție de transfer valutar intrabancar și interbancar);

· donații prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro cu plată prin card bancar;

· transfer bancar electronic (internet banking);

· prin SMS.

Potrivit Ministerului Culturii și Identității Naționale, cei care au donat prin depunere de numerar la sediile instituțiilor de credit și prin mandat poștal trebuie să trimită la adresa donatii@cultura.ro, până marți, 31 octombrie 2017, o cerere de restituire, însoțită de copii ale documentelor de plată și de documente justificative/dovada depunerii sumei solicitate. Aceeași procedură este valabilă și pentru persoanele care nu mai dețin contul bancar din care au efectuat donația și vor restituirea sumei într-un alt cont.

La începutul lunii octombrie, ministrul Culturii a anunțat că negocierile pentru Cumințenia Pământului au fost reluate și că se va face o nouă evaluare a lucrării, iar la finalul acesteia statul va decide dacă își exercită sau nu dreptul de preempțiune.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/10/astazi-este-ultima-zi-cand-pot-fi-depuse-cererile-de-restituire-a-banilor-pentru-cumintenia-pamantului-43602.jpghttp://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/10/astazi-este-ultima-zi-cand-pot-fi-depuse-cererile-de-restituire-a-banilor-pentru-cumintenia-pamantului-43602-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv