Termenul limită până la care pot fi depuse cererile de restituire a sumelor de bani donate pentru achiziționarea sculpturii “Cumințenia Pământului” este astăzi, 31 octombrie, potrivit Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Azi e ultima zi când pot fi depuse cererile de restituire a banilor pentru ”Cumințenia Pământului”
Persoanelor care au donat folosind următoarele mijloace le va fi restituită suma donată fără a fi necesare alte proceduri:

· prin virament (ordin de plată în lei/dispoziție de transfer valutar intrabancar și interbancar);

· donații prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro cu plată prin card bancar;

· transfer bancar electronic (internet banking);

· prin SMS.

Potrivit Ministerului Culturii și Identității Naționale, cei care au donat prin depunere de numerar la sediile instituțiilor de credit și prin mandat poștal trebuie să trimită la adresa [email protected], până marți, 31 octombrie 2017, o cerere de restituire, însoțită de copii ale documentelor de plată și de documente justificative/dovada depunerii sumei solicitate. Aceeași procedură este valabilă și pentru persoanele care nu mai dețin contul bancar din care au efectuat donația și vor restituirea sumei într-un alt cont.

La începutul lunii octombrie, ministrul Culturii a anunțat că negocierile pentru Cumințenia Pământului au fost reluate și că se va face o nouă evaluare a lucrării, iar la finalul acesteia statul va decide dacă își exercită sau nu dreptul de preempțiune.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/astazi-este-ultima-zi-cand-pot-fi-depuse-cererile-de-restituire-a-banilor-pentru-cumintenia-pamantului-43602.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/astazi-este-ultima-zi-cand-pot-fi-depuse-cererile-de-restituire-a-banilor-pentru-cumintenia-pamantului-43602-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv