De când Claudia i-a dăruit cel de-al treilea moştenitor, Nuţu Cămătaru pare să îşi fi schimbat radical comportamentul, iar de atunci este de nerecunoscut.

În locul bărbatului dur ce odinioară toţi îi ştiau de frică, a apărut un tatic grijuliu şi responsabil, controversatul om de afaceri fiind topit de dragul băieţelului şi nu ratează nicun moment să îl răşfeţe.

În weekendul ce a trecut, temutul interlop al Capitalei şi-a luat familia şi a petrecut câteva ore de relaxare pe malul lacului Snagov.

Acesta şi-a dedicat, în totalitate, timpul micuţului, jucându-se şi făcându-i toate plăcerile. Dar cum atribuţiile de tată nu se opresc aici, Nuţu a fost responsabil de căratul gentuţelor în care erau depozitate jucăriile preferate ale fiului, precum şi biberoanele şi produsele pentru îngijirea micuţului Cezar, scrie Spynews.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/nutu-si-claudia.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/nutu-si-claudia-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
De când Claudia i-a dăruit cel de-al treilea moştenitor, Nuţu Cămătaru pare să îşi fi schimbat radical comportamentul, iar de atunci este de nerecunoscut.În locul bărbatului dur ce odinioară toţi îi ştiau de frică, a apărut un tatic grijuliu şi responsabil, controversatul om de afaceri fiind topit de dragul...

Preluat de la EVZ