Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, scapă de controlul judiciar în dosarul ”Nazarcea”, în care este acuzat, alături de alte persoane, de obținere fără drept de fonduri europene.

Curtea de Apel Constanța a admis, azi, solicitarea revocării măsurii controlului judiciar formulată în cazul arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, în dosarul ”Nazarcea”.

Curtea de Apel Constanța a decis revocarea măsurii preventive a controlului judiciar dispusă față de inculpatul Teodosie Petrescu, prin ordonanța procurorului din data de 17 octombrie 2016.

Decizia instanței nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

La Curtea de Apel Constanța a avut loc, ieri, un nou termen din dosarul în care Arhiepiscopul Tomisului este judecat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. Apărătorii prelatului au solicitat revocarea măsurii controlului judiciar, dar instanța a amânat pronunțarea pentru marți, 31 octombrie.

La ieșirea din sala de judecată, Teodosie a menționat că a înțeles semnificația controlului judiciar, precizând că nu este nemulțumit de instituirea acestuia.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este acuzat, în dosarul ”Nazarcea”, alături de alte persoane, de obținere fără drept de fonduri europene.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/constanta-ips-teodosie-scapa-de-controlul-judiciar-43610.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/constanta-ips-teodosie-scapa-de-controlul-judiciar-43610-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv