Jandarmii au surprins în Constanța, șapte persoane care aveau asupra lor 23 pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde și substanță de culoare albă.

În perioada 29-30 octombrie, jandarmii Grupării Mobile care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Faleză Nord și ICIL Constanța, au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 19-32 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri).

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 23 pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde și substanță de culoare albă.

Pliculețele autosigilante și țigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/constanta-tineri-surprinsi-de-jandarmi-chiar-in-timp-ce-si-faceau-jointuri-43609.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/constanta-tineri-surprinsi-de-jandarmi-chiar-in-timp-ce-si-faceau-jointuri-43609-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv