Un bărbat în vârstă de 58 ani, din Târgoviște, bănuit că a omorât, în 26 octombrie, doi bărbați pe un câmp din Dâmbovița, este audiat la Poliție.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, a declarat că principalul suspect în cazul consilierului local din Răzvad omorât și al prietenului său, împușcați în zona Nisipuri de lângă Târgoviște, a fost prins.

”Principalul bănuit a fost ridicat și acum continuă ancheta. Se fac audieri. A fost ridicat în jurul orei 16.00. A făcut parte din cercul de suspecți”, a declarat Dincă.

Acesta a adăugat că bărbatul a fost ridicat din Târgoviște și este vânător, fiind în cercul de suspecți de la începutul anchetei.

Consilierul local din Răzvad și amicul său au fost împușcați, în 26 octombrie, în zona Nisipuri, de lângă Târgoviște. Cei doi bărbați au fost împușcați la câteva sute de metri distanță de terenul pe care îl deținea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanță de 100 de metri unul de celălalt.

CITEȘTE ȘI: CRIMA DE LA TÂRGOVIȘTE. Consilierul local și amicul său, împușcați în urma unui conflict spontan!

Zeci de persoane, între care vânători și oameni care ar fi putut fi în zona în care s-a petrecut dublul asasinat din Dâmbovița au fost audiate de procurori și polițiști criminaliști.

Procurorii consideră că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan.

”Nu e execuție în stil mafiot. Este vorba de un conflict spontan. Cei doi erau pe câmp, la cules de varză. Au fost și în dimineața respectivă, au cules și au dus-o soției consilierului, la piață, să o vândă. S-au întors să mai culeagă. Consilierul a auzit un foc de armă și s-a dus să vadă cine braconează, el fiind vânător pe fondul respectiv și de aici s-a iscat scandalul. Suntem siguri și că e vorba de un braconier care vâna păsări mici, asta având în vedere mărimea alicelor găsite în victimele împușcate”, declara Mihai Dincă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/crima-de-la-dambovita-principalul-suspect-audiat-de-politisti-43621.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/crima-de-la-dambovita-principalul-suspect-audiat-de-politisti-43621-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv