A lăsat în urmă o familie devastată de durere. Avea doar 17 ani și viață înainte, dar a ales să-și curme zilele. Denisa Peter a fost găsită spânzurată într-o anexă din gospodăria părinților săi din cartierul Iosif Constantin Drăgan din Lugoj.

Echipajul SMURD venit într-un suflet la fața locului a încercat din răsputeri să o readucă în simțiri, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar. Fusese găsită prea târziu.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, adolescenta  nu a lăsat vreun bilet prin care să-și justifice gestul extrem, însă apropiații cred că a făcut-o din pricina suferințelor în dragoste. Băiatul pe care îl iubea ar fi decis, se pare, să pună capăt relației.

După ce vestea morții fetei s-a împrăștiat în oraș, tânărul și-a pus un semn de doliu la profilul de pe rețeaua de socializare, iar prietenii s-au grăbit să-și exprime condoleanțele și i-au transmis gânduri de încurajare.

Vecinii, prietenii, colegii de școală, toți cei care au cunoscut-o spuneau că era o fată frumoasă, cuminte și respectuoasă. Nimeni nu înțelege ce s-a putut întâmpla în sufletul ei.

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost scrise pe contul de Facebook al adolescentei plecată prea devreme la ceruri.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu precizie ce anume a împins-o pe tânăra de 17 ani să-și ia viață.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/drama-o-tanara-de-17-ani-s-a-spanzurat-dupa-o-despartire-43611.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/drama-o-tanara-de-17-ani-s-a-spanzurat-dupa-o-despartire-43611-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv