Un băiat de 10 ani își expune în fiecare dimineață la vânzare jucăriile. O face într-un gang din orașul Mioveni și spune că care are nevoie de bani pentru a-și cumpăra haine de iarnă.

Tulburătoarea poveste a băiețelului a stârnit în doar câteva ore mii de reacții, sute de persoane oferindu-se să îl ajute. O tânără de 32 de ani care stă chiar vizavi de blocul în care locuiește copilul a declarat că băiatul provine dintr-o familie cu probleme.

“Sunt doi frați, cel mare – care își vinde jucăriile, are 10 ani, iar cel mic are 7 ani. Locuiesc împreună cu mama și bunica maternă în blocul M3, scara C, de pe Bulevardul Dacia din Mioveni. Băiatul își vinde jucăriile la gangul de lângă dispensarul din Mioveni, foarte aproape de ultima stație de maxi-taxi din Mioveni, pe partea stângă, la vreun kilometru de Primărie. Copilul trebuie ajutat, asta e clar. Însă nu cred că ar fi o soluție bună să li se dea bani părinților, în ideea că aceștia îi vor cumpăra haine. Părinții sunt divorțați. Din câte știu, mama are unele probleme psihice, iar tatăl copiilor este alcoolic. Bunica își varsă des nervii pe băiețel, al cărui prenume e Ninel. Am auzit-o de multe ori din stradă cum îl înjura”, a declarat pentru Adevărul vecina copilului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/emotionant-un-copil-de-10-ani-isi-vinde-jucariile-in-strada-ca-sa-si-cumpere-haine-de-iarna-43607.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/emotionant-un-copil-de-10-ani-isi-vinde-jucariile-in-strada-ca-sa-si-cumpere-haine-de-iarna-43607-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv