Inventatorul danez a recunoscut că a tranșat trupul lui Kim, din care au fost găsite bucăți în mare, după ce aceasta a urcat la bordul submarinului creat de el, să-i ia un interviu despre invenția lui.

În interogatoriul inițial, Peter Madsen, care este suspectat de asasinarea tinerei, a negat vehement că i-ar fi făcut ceva, a spus chiar că a debarcat-o, în siguranță, în Copenhaga, apoi că ea ar fi murit când i-a căzut în cap o trapă a navei, cu greutatea de 75 de kg. Capul femeii nu avea însă niciun semn al unei lovituri dure, scfre The Guardian.

Acum susține că Wall a murit din cauza unei intoxicații cu dioxid de carbon, spun polițiștii.

„Acum a explicat că Kim Wall a murit în urma intoxicației cu dioxid de carbon din submarin, într-un moment în care el se afla pe punte. Mai târziu  a recunoscut că i-a dezmembrat corpul și i-a aruncat bucăți din el în Golful Koge, lângă Copenhaga.

Wall a fost o jurnalistă care scria pentru The Guardian și New York Times, și a fost dată dispărută de prietenul ek, în 11 august dimineața, când nu a mai revenit de la interviu.

Trupul ei decapitat a fost găsit plutind în golf, în 21 august, capul, picioarele și hainele au fost recuperate în saci de plastic în aceleași ape, în 7 octombrie.

Madsen, un inginer autodidact și inventator, se află în arest din 11 august și și-a schimbat versiunea întâmplării de mai multe ori.

După ce și-a scufundat intenționat submarinul în 11 august, el a fost reținut de polițiști, după ce a fost recuperat din larg de un vas de salvare.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Inventatorul danez a recunoscut că a tranșat trupul lui Kim, din care au fost găsite bucăți în mare, după ce aceasta a urcat la bordul submarinului creat de el, să-i ia un interviu despre invenția lui.În interogatoriul inițial, Peter Madsen, care este suspectat de asasinarea tinerei, a negat vehement...

Preluat de la EVZ