EVZ a dezvăluit că pe 22 decembrie 2013, în vila SRI denumită conspirativ T14 și în care locuia Florian Coldea, Liviu Dragnea a adus un porc pe care l-a sacrificat personal, invitații fiind, printre alții, Laura Codruța Kovesi, George Maior, Sebastian Ghiță, Gabriel Oprea, Vasile Dâncu. Practic, Kovesi a mâncat atunci șorici proaspăt din mâinile lui Dragnea. 

La rândul său, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că va spune doar în Comisia parlamentară de control a SRI dacă s-a întalnit în privat cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, pe fondul informațiilor legate de Pomana Porcului din 2013, când Dragnea a tăiat un porc într-o locație SRI.

Kovesi: nici în concendii, nici la cumpărături cu inculpații DNA!

Kovesi susține că ea nu a fost nici în concedii, nici la cumpărături cu inculpații DNA. ”Haideți să lămurim puțin contextul. De un an de zile observăm că se duc campanii de manipulare în spațiul public și sunt tot felul de inculpați care fac acuzații în spațiul public unele mincinoase, unele nereale (…) Eu, ca magistrat, nu pot să intru în dialog public cu ei și să le răspund la aceste lucruri.

„Un NESIMȚIT și un PENAL”. Dragnea despre porcul sacrificat în vila SRI, cu Kovesi. Prima REACȚIE la DEZVĂLUIRILE lui Dan Andronic

Eu am fost invitată la evenimente la care am participat în calitate de șef al instituției, nu am fost acolo pentru că sunt simpatică. Să știți că nici mie nu îmi este plăcut să merg la astfel de ev în care mă întâlnesc cu inculpații. De multe ori în activitatea mea am fost nevoită să vorbesc cu persoane despre care știam că sunt cercetate de către DNA. Nu mi-a plăcut, dar asta este, nu am avut ce să fac.

În toată activitatea mea nu am încălcat nici codul deontologic, nici legea. Nu am fost nici la cumpărături, nici în vacanțe cu inculpații din dosarele DNA”, a mai spus Kovesi, potrivit stiripesurse.ro.

KOVESI TACE, dar accelerează ritmul anchetelor. Lui DRAGNEA I SE PREGĂTEȘTE CEVA. Operațiunea “Noi suntem Statul”

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
EVZ a dezvăluit că pe 22 decembrie 2013, în vila SRI denumită conspirativ T14 și în care locuia Florian Coldea, Liviu Dragnea a adus un porc pe care l-a sacrificat personal, invitații fiind, printre alții, Laura Codruța Kovesi, George Maior, Sebastian Ghiță, Gabriel Oprea, Vasile Dâncu. Practic, Kovesi a...

Preluat de la EVZ