Primul accident a avut loc în jurul orei 2,00 când un bărbat de 49 de ani din Medgidia a condus, dinspre comuna Cuza Vodă, pe DJ 222, o mașină în care erau alte patru persoane. La un moment dat, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului. Șase ambulanțe au ajuns la fața locului. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului și al pasagerului, de 36 de ani, din dreapta, care a murit la spital. Ceilalți trei, cu vârste cuprinse între 26 și 45 de ani, sunt internați cu multiple traumatisme severe la Spitalul Municipal Medgidia și la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Al doilea accident s-a întâmplat în jurul orei 7,00 în zona fostului IAS Mangalia. Mașina, cu număr de Bulgaria, în care se aflau doi adolescenți, s-a izbit de un stâlp de beton și s-a rupt, practic, în două. Potrivit Poliției, un minor, de 16 ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe aleea de acces către fermă, ar fi pierdut controlul volanului și a colizionat cu un stâlp de pe marginea drumului. A intervenit o autospecială de pompieri cu modul de descarcerare de la Mangalia, o ambulanță SMURD și una SAJ. Șoferul minor decedase iar pasagerul din dreapta, cel mai probabil și el minor, a fost scos cu fracturi costale și fractură de femur, fiind transportat la Spitalul Municipal Mangalia. Polițiștii au întocmit dosar penal. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Primul accident a avut loc în jurul orei 2,00 când un bărbat de 49 de ani din Medgidia a condus, dinspre comuna Cuza Vodă, pe DJ 222, o mașină în care erau alte patru persoane. La un moment dat, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat...

Preluat de la EVZ