Echipele de intervenție evacuează oamenii care locuiesc în apropierea Gării Breaza Nord din județul Prahova, după ce dintr-un vagon al unui tren încărcat cu nitrat de amoniu iese fum. Circulația feroviară este blocată.

Potrivit ISU Prahova, la ora transmiterii acestei știri, pompierii intervin în Gara Breaza Nord, la un incendiu izbucnit la un vagon încărcat cu nitrat de amoniu.

”Trenul este de marfă, compus din 25 vagoane, iese fum de la un container situat la jumătate. Intervenim pentru răcire. S-a oprit alimentarea cu curent, urmează să se scoată linia de sub tensiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Vasiloae a spus că se procedează la evacuarea populației pe o raza de aproximativ 800 metri. Potrivit Poliției Transporturi Feroviare, circulația feroviară este blocată pe un fir.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/momente-de-panica-intr-o-gara-un-tren-incarcat-cu-nitrat-de-amoniu-fumega-video-43622.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/momente-de-panica-intr-o-gara-un-tren-incarcat-cu-nitrat-de-amoniu-fumega-video-43622-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv