Ea a scris: ”După ce iniţial m-am panicat, pot spune cinstit că  acum mi-am regăsit echilibrul, iar inima mi s-a umplut de iubire şi căldură”. Carley a explicat că ea dorea să-şi taie din păr şi că a vrut să-şi facă înainte un selfie.
Actriţa a continuat: ” Am accesat Snapchat şi am folosit un prim filtru la interval de 4 secunde, dar în prima fotografie, chiar înapoia mea, era mama. Am făcut două fotografii”.
 
”Pentru cei care ştiu că mama e moartă, pot deduce că este vorba de spiritul său. Priviţi mai de aproape, ea este transparentă, aşa cum bănuiesc că sunt spiritele. Ea este în alb-negru, în afară de ochi. Mama avea ochi căprui, un altfel de verde, exact ca în poză. Eu simţeam mereu prezenţa sa, dar de acum înainte pot să-mi trăiesc viaţa ştiind că ea mă veghează mereu, că este mereu alături de mine”. Lateysha Grace, care joacă în acelaşi serial cu Carley, a tweetat:”Oh Dumnezeule, Carley, mi s-a făcut pielea de găină, este incredibil!”.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Ea a scris: ''După ce iniţial m-am panicat, pot spune cinstit că  acum mi-am regăsit echilibrul, iar inima mi s-a umplut de iubire şi căldură''. Carley a explicat că ea dorea să-şi taie din păr şi că a vrut să-şi facă înainte un selfie. Actriţa a continuat: '' Am accesat...

Preluat de la EVZ