Inventatorul danez Peter Madsen a recunoscut în fața autorităților că a tranșat corpul jurnalistei suedeze Kim Wall, contrazicându-și astfel declarațiile anterioare. Bărbatul are acum o altă versiune a poveștii și susține că ziarista s-a intoxicat cu monoxid de carbon, informează The Guardian.

Poliția daneză arat că Madsen și-a schimbat acum povestea, dar încă susține că Wall a murit într-un accident, în timp ce se afla la bordul submarinului său. În interogatoriul inițial, Peter Madsen, principalul suspect în cazul crimei, a negat faptul că ar fi tranșat-o pe tânără și a spus că a murit într-un accident, atunci când o trapă a căzut peste ea.

Acum, însă, bărbatul spune că jurnalista a murit intoxicată cu monoxid de carbon, în interiorul submarinului, atunci când el se afla pe punte. „Ulterior, Madsen a recunoscut că a tranșat-o și i-a răspândit membrele în diferite zone ale Golfului Koge”, în apropiere de Copenhaga.

Wall, colaboratoare a The Guardian și a New York Times, a fost dată dispărută de iubitul său pe data de 11 august, atunci când nu s-a mai întors acasă de la un interviu. Corpul său decapitat a fost găsit plutind în Golful Koge pe 21 august, iar capul, picioarele și hainele au fost recuperate în pungi de plastic, pe 7 octombrie, scrie Gândul.

De la jumătatea lunii august, de când se află în arest, și până acum, Madsen și-a schimbat versiunea de mai multe ori. După ce și-a scufundat în mod intenționat submarinul, acesta a fost salvat de la înec și le-a spus autorităților că a lăsat-o pe Wall la mal, după interviul pe care i l-a luat. Pe 5 septembrie, acesta a avut de spus o altă poveste, arătând că femeia a murit, de fapt, la bordul navei sale, după ce o trapă a lovit-o direct în cap, spunând și că i-a aruncat corpul intact peste bord, după ce s-a panicat.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/peter-madsen-inventatorul-danez-suspectat-ca-ar-fi-ucis-o-pe-jurnalista-kim-wall-recunoaste-ca-a-transat-o-43600.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/peter-madsen-inventatorul-danez-suspectat-ca-ar-fi-ucis-o-pe-jurnalista-kim-wall-recunoaste-ca-a-transat-o-43600-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv