Tragediile continuă în familia Cotoi. După ce fiul, Emilian Alexandru, zis Alex HD, a murit într-un grav accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se afla, condusă de un tânăr aflat în starea de ebrietate, s-a răsturnat pe Bulevardul Dorobanților, și tatăl lui Emilian a decedat după ce a făcut un infarct.

Potrivit infobraila.ro, durerea bătrânului, de aproximativ 70 de ani, a fost prea mare pentru acesta, iar inima i-a cedat.

Trupul neînsuflețit al lui Emilian a fost depus la Biserica „Sf. Dimitrie cel Nou” de pe Râmnicu-Sărat, vis-a-vis de TUG.

MAI MULTE DETALII: ACCIDENT GRAV. UCIS la doar 28 de ani de prietenul său băut! Tânărul și-a transmis LIVE pe Facebook ultimele clipe de viață

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/rapus-de-durere-tatal-tanarului-care-a-murit-in-masina-prietenului-baut-a-facut-infarct-43620.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/rapus-de-durere-tatal-tanarului-care-a-murit-in-masina-prietenului-baut-a-facut-infarct-43620-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv