Membri ai echipelor de conducere ale companiilor online Facebook, Twitter și Google vor fi audiați în Senatul Statelor Unite pe tema măsurilor de siguranță adoptate după ingerințele Rusiei în campania electorală prezidențială, informează site-ul agenției Associated Press.

Compania Facebook a admis, porivit agenției AP, că mesaje postate de Agenția de Cercetare în domeniul Internetului (Internet Research Agency, IRA) au ajuns la aproximativ 126 de milioane de utilizatori. Mesajele au fost difuzate prin circa 80.000 de postări în perioada ianuarie 2015 – august 2017. Prin distribuire, zeci de milioane de oameni au accesat aceste mesaje.

Colin Stretch, consilier juridic general la compania Facebook, intenționează să prezinte aceste cifre în cursul audierilor în Subcomisia Judiciară a Senatului SUA. Reprezentanți ai companiilor online Facebook, Twitter și Google sunt audiați în Congresul SUA marți și miercuri, în cadrul investigațiilor privind ingerințele Rusiei în scrutinul prezidențial desfășurat în 2016.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/reprezentanti-ai-facebook-twitter-si-google-audiati-in-congresul-sua-in-ancheta-ingerintelor-rusiei-43626.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/reprezentanti-ai-facebook-twitter-si-google-audiati-in-congresul-sua-in-ancheta-ingerintelor-rusiei-43626-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv