Tot incidentul a fost transmis live pe Facebook, într-un film de aproape o oră în care Radu Moraru la început așteaptă cuminte în fața ușii încuiate a studioului. Un polițist deschide ușa, iar haosul se declanșează. Moraru și echipa încep să se împingă frenetic în forțele de ordine pentru a pătrunde în sediu. 

„Hei, Poliția! Băi, ieșiți afară că e poliția, ce tot faceți?”, spunea polițistul în timp ce încerca să facă zid, alături de alți doi colegi, în calea grupului Nașul TV, scrie Pagina de Media. 

În imagini, apare în imbulzeală și Răzvan Cornețeani, realizator la postul TV. Într-un final Nașul a învins. În următoarea oră s-au desfășurat discuțiile cu poliția, o avocată și doi bodyguarzi, de care erau de partea aul Moraru, cel care l-a dat afară pe Nașul din sediu în baza unei hotărâri judecătorești.

„Le-ați facilitatea intrarea în sediu. Nu puteți să mi-i lăsați peste noapte aici”, le spunea avocata polițiștilor.  Dar fimul nu se termină aici. Dupa plecarea poliției, când bodyguarzii lui Paul Moraru au ieșit pe hol, Radu Moraru s-a încuiat înăuntru.

Știre inințială  

„Nașul” Radu Moraru a a rămas fără toate funcțiile pe care le avea la postul Nașul TV în urma unei decizii a Adunării Generale a Acționarilor. Moraru a contestat în instanță hotărârea GA și a obținut o primă victorie. Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, Tribunalul București a decis, vineri:  „Suspenda executarea hotararii AGOA din data de 2.06.2017 a SC NASUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI SI ASOCIATII SA pana la solutionarea dosarului nr. 40131-3-2017, avand ca obiect cererea de anulare a hotararii AGOA din data de 02.06.2017. Executorie. Cu apel in termen de 5 de zile de la comunicare.”

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Tot incidentul a fost transmis live pe Facebook, într-un film de aproape o oră în care Radu Moraru la început așteaptă cuminte în fața ușii încuiate a studioului. Un polițist deschide ușa, iar haosul se declanșează. Moraru și echipa încep să se împingă frenetic în forțele de ordine pentru...

Preluat de la EVZ