Imită foarte bine realitatea 

Unele şeminee electrice sunt foarte atent lucrate, ca fiecare detaliu să ne păcălească în a crede că în hublou avem surcele din pădure şi jar din cărbuni mari. Aparatele pot fi dotate chiar şi cu difuzoare care reproduc sfârâitul şi trosnitul lemnelor pe foc. Singurul lucru care le poate da de gol este lipsa mirosului specific, de lemn ars, însă acesta poate fi şi un avantaj dacă locuiţi la bloc.

Design pe toate gusturile

E important de menţionat că şemineul electric are un preţ mai piperat atunci când vine încastrat în mobilă, însă aşa cum există o multitudine de modele, preţurile sunt şi ele diferite. În funcţie de arhitectura şi designul locuinţei, şemineul electric vine în forme futuriste dar practice, clasic, regal sau country.

Preţul unui dispozitiv variază între 500 de lei (fără încastrare în mobilă), circa 1.000 lei cu corp mobilier clasic şi între 5.000 de lei şi 10.000 de lei cu corp de mobilă regal.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/04-nou.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/04-nou-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Imită foarte bine realitatea Unele şeminee electrice sunt foarte atent lucrate, ca fiecare detaliu să ne păcălească în a crede că în hublou avem surcele din pădure şi jar din cărbuni mari. Aparatele pot fi dotate chiar şi cu difuzoare care reproduc sfârâitul şi trosnitul lemnelor pe foc. Singurul lucru...

Preluat de la EVZ